Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Ułatwienia dostępu

Serdecznie zapraszamy uczniów do korzystania ze szkolnej stołówki.

Urozmaicone menu i dwudaniowe obiady zaspokoją apetyty nawet największych głodomorów.

Stołówka szkolna czynna jest w godzinach: 11:00 - 13:40

 Przerwy obiadowe:

 11:10 - 11:25 i 12:10 - 12:25 (klasy I-III),

12:25 - 12:40 i 13:25 - 13:40  (klasy IV-VIII).

Harmonogram korzystania ze stołówki szkolnej 

Aktualny jadłospis 

Regulamin stołówki szkolnej 

 

Link do systemu elektronicznego obsługującego płatności za stołówkę - https://www.mobiportal.pl/#/

 

WYSOKOŚĆ OPŁAT ZA POSIŁKI W STOŁÓWCE SZKOLNEJ

opłata za jeden posiłek dla ucznia – 6,50 zł.

 

DANE DO PŁATNOŚCI PRZELEWEM

Bank PKO BP, nr konta: 07 1020 3974 0000 5902 0178 2788

Szkoła Podstawowa nr 11
ul. Kochanowskiego 11
09-402 Płock

W tytule wpłaty proszę wpisać: imię i nazwisko dziecka, klasa, miesiąc, za który dokonywana jest wpłata (np. Adam Abacki, 1d, styczeń 2019).

 

WNOSZENIE OPŁAT ZA POSIŁKI

Płatności za obiady regulowane będą wyłącznie w formie przelewów do 15. dnia miesiąca za miesiąc poprzedni (np. należność za styczeń należy uregulować do 15. lutego). W przypadku wpłat po terminie będą naliczane odsetki karne.

 

REZYGNACJA Z POSIŁKU

  1. Informację o nieobecności na obiedzie Świadczeniobiorca zgłasza osobiście lub telefonicznie u intendenta Szkoły (tel. 24 364 77 86), nie później niż w pierwszym dniu absencji do godz. 8:00.
  2. Jeżeli Świadczeniobiorca nie zgłosi terminowo nieobecności, odpłatność za posiłki będzie pobierana.
  3. W przypadku zgłoszonej nieobecności ucznia lub pracownika uprawnionego do korzystania z posiłku w stołówce szkolnej odliczeniu podlega dzienna wysokość opłaty za korzystanie z posiłku w stołówce za każdy zgłoszony dzień nieobecności.
  4. W innych przypadkach naliczona opłata za niewykorzystany obiad nie podlega zwrotowi.
  5. Świadczeniobiorca nie ma możliwości otrzymania obiadu na wynos.

 

SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI

Załącznik II do ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności (...)

  1. Zboża zawierające gluten – pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne z wyjątkami;
  2. Skorupiaki i produkty pochodne;
  3. Jaja i produkty pochodne;
  4. Ryby i produkty pochodne z wyjątkami;
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne;
  6. Soja i produkty pochodne z wyjątkami;
  7. Mleko i produkty pochodne z wyjątkami;
  8. Orzechy – migdały, laskowe, włoskie, nerkowca, pekan, brazylijskie, pistacje, makadamia i produkty pochodne z wyjątkami;
  9. Seler i produkty pochodne;
  10. Gorczyca i produkty pochodne;
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne;
  12. SO2 i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l;
  13. Łubin i produkty pochodne;
  14. Mięczaki i produkty pochodne.

 

KUCHNIE ŚWIATA

"Kuchnie świata" to cykliczne spotkania dla uczniów korzystających ze szkolnej stołówki, podczas których serwowane są potrawy z różnych stron świata. Pomysłodawcą spotkań jest Szef szkolnej kuchni - Pan Tomasz Mrówczyński.

Kuchnie świata to zarówno bogactwo aromatów, różnorodność potraw, jak też intensywność doznań smakowych. Korzystanie z kuchni innych narodowości rozbudza naszą kulinarną kreatywność, bowiem każdy region świata ma do zaproponowania coś innego.

Mazowiecki program przygotowania szkół, nauczycieli i uczniów do nauczania zdalnego

Gmina Miasto Płock  w partnerstwie z Samorządem Województwa Mazowieckiego realizuje projekt pn. „Mazowiecki program przygotowania szkół, nauczycieli i uczniów do nauczania zdalnego” w ramach X Osi priorytetowej  „Edukacja dla rozwoju regionu”, Działania 10.1 „Kształcenie i rozwój dzieci i młodzieży”, Poddziałania 10.1.1 „Edukacja ogólna”, którego celem jest podniesienie jakości nauczania w 472 szkołach z terenu Województwa Mazowieckiego poprzez zakup sprzętu i oprogramowania oraz przeprowadzenie szkoleń mających na celu przygotowanie szkół, nauczycieli i uczniów do nauki zdalnej.

W ramach projektu następujące szkoły:

  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 11 im. Bolesława Chrobrego w Płocku,
  • Zespół Szkół Technicznych w Płocku,
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 22 im. Janusza Korczaka w Płocku,
  • Szkoła Podstawowa Nr 5 im. Władysława Broniewskiego w Płocku,
  • Zespół Szkół Nr 5 w Płocku

otrzymają pakiet sprzętu w postaci: zestawów komputerowych, laptopów, drukarek, urządzenia wielofunkcyjnego, projektora multimedialnego, monitora interaktywnego oraz pakiet oprogramowania wspierającego naukę zdalną. Ponadto wsparciem szkoleniowym w zakresie nauczania zdalnego objęci zostaną nauczyciele i uczniowie.

Wartość projektu wynosi 70 624 291,63 zł.

Dofinansowanie ze środków Unii Europejskiej wynosi: 45 499 838,76 , natomiast dofinansowanie z budżetu państwa wynosi 2 374 495,00 zł.