Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Serdecznie zapraszamy uczniów do korzystania ze szkolnej stołówki.

Urozmaicone menu i dwudaniowe obiady zaspokoją apetyty nawet największych głodomorów.

Stołówka szkolna czynna jest w godzinach: 11.30 - 13.45

 Przerwy obiadowe: 11.30 - 11.45; 12.30 - 12.45; 13.30 - 13.45

 

Harmonogram korzystania ze stołówki szkolnej 

Aktualny jadłospis 

 

Link do systemu elektronicznego obsługującego płatności za stołówkę - https://stolowki.wizja.net/logowanie 


WYSOKOŚĆ OPŁAT ZA POSIŁKI W STOŁÓWCE SZKOLNEJ

opłata za jeden posiłek dla ucznia – 5 zł.

 

DANE DO PŁATNOŚCI PRZELEWEM

Bank PKO BP, nr konta: 07 1020 3974 0000 5902 0178 2788

Szkoła Podstawowa nr 11
ul. Kochanowskiego 11
09-402 Płock

W tytule wpłaty proszę wpisać: imię i nazwisko dziecka, klasa, miesiąc, za który dokonywana jest wpłata (np. Adam Abacki, 1d, styczeń 2017).

 

 

WNOSZENIE OPŁAT ZA POSIŁKI

Od stycznia 2017 r. płatności za obiady regulowane będą wyłącznie w formie przelewów do 15–go dnia miesiąca za miesiąc poprzedni (np. należność za styczeń należy uregulować do 15-go lutego). W przypadku wpłat po terminie będą naliczane odsetki karne.

 

REZYGNACJA Z POSIŁKU

  1. W przypadku planowanej rezygnacji z posiłków Świadczeniobiorca zgłasza to osobiście lub telefonicznie u intendenta Szkoły tel. 24 364 77 86, nie później niż w pierwszym dniu nieobecności do godz. 8:00. Mimo nieobecności Świadczeniobiorcy na posiłkach, bez wcześniejszego zgłoszenia, odpłatność za posiłki będzie pobierana.
  2. Świadczeniobiorca  ma prawo rozwiązać umowę  powiadamiając intendenta Szkoły na piśmie co najmniej 30 dni przed planowanym rozwiązaniem umowy.
  3. Dyrektor Szkoły może odstąpić od umowy w każdym czasie w przypadku naruszenia przez Świadczeniobiorcę zapisów zawartych w niniejszej umowie lub braku opłaty za 1 miesiąc za skonsumowane posiłki.

 

SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI

Załącznik II do ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności (...)

  1. Zboża zawierające gluten – pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne z wyjątkami;
  2. Skorupiaki i produkty pochodne;
  3. Jaja i produkty pochodne;
  4. Ryby i produkty pochodne z wyjątkami;
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne;
  6. Soja i produkty pochodne z wyjątkami;
  7. Mleko i produkty pochodne z wyjątkami;
  8. Orzechy – migdały, laskowe, włoskie, nerkowca, pekan, brazylijskie, pistacje, makadamia i produkty pochodne z wyjątkami;
  9. Seler i produkty pochodne;
  10. Gorczyca i produkty pochodne;
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne;
  12. SO2 i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l;
  13. Łubin i produkty pochodne;
  14. Mięczaki i produkty pochodne.

KUCHNIE ŚWIATA

"Kuchnie świata" to cykliczne spotkania dla uczniów korzystających ze szkolnej stołówki, podczas których serwowane są potrawy z różnych stron świata. Pomysłodawcą spotkań jest Szef szkolnej kuchni - Pan Tomasz Mrówczyński.

Kuchnie świata to zarówno bogactwo aromatów, różnorodność potraw, jak też intensywność doznań smakowych. Korzystanie z kuchni innych narodowości rozbudza naszą kulinarną kreatywność, bowiem każdy region świata ma do zaproponowania coś innego.

Plan spotkań w roku szkolnym 2017/2018:

  • październik – Francja (24.10),
  • listopad – Polska (10.11),
  • grudzień  Norwegia (19.12),
  • styczeń – Chiny (11.01),
  • luty – Ukraina (27.02),
  • marzec – Hiszpania (20.03),
  • kwiecień – Rosja (24.04),
  • maj – Grecja (29.05),
  • czerwiec – Anglia (19.06).